25

Godina poslovanja

232

Završenih projekata

14

Certifikata

100 %

Sretnih klijenata

Pošaljite nam upit

Kontaktirajte nas putem emaila ili telefonom
+385 1 2932 991

Povijest

Tvrtka IKL d.o.o. ima korijene u austrijskoj tvrtki IKL Oberflächentechnik GmbH, koja je osnovana 1992. godine. Ime IKL („Industrie Keramik Lack”) izvedeno je iz imena bivše firme EIC sa sjedištem u Strassu, Austrija. Do 2006. godine IKL je prisutan na tržištu bivše Jugoslavije putem predstavništva u Zagrebu.

Zbog efikasnosti u poslovanju predstavništvo biva 2006. godine transformirano u novu hrvatsku tvrtku: IKL d.o.o. Time su ispunjeni zahtjevi dobavljača i kupaca na najbolji mogući način - izravnim vođenjem korisnika i izravnom dostavom u Zagreb.

Djelatnosti

Djelujemo kao generalni distributer i ovlašteni servisni partner renomiranih svjetskih proizvođača opreme za obavljanje poslova u građevini kao što su:

  • Priprema površine pjeskarenjem i sačmarenjem
  • Nanošenje zaštitnih premaza protiv korozije
  • Grubi i završni radovi u graditeljstvu (žbukanje, gletanje, bojanje)
  • Lakiranje stolarije i ostalih proizvoda u drvnoj ind.
  • Poslovi mjerenja, nadzora i ispitivanje kvalitete izvršenih usluga AKZ zaštite
  • Pjeskarenjem i nanošenjem zaštitnih premaza protiv korozije
  • Izrada projekata te vršenje montaže lakirnih kabina po principu ključ u ruke
  • Izrada projekata te vršenje montaža komora i linija za sačmarenje po principu ključ u ruke

Kao dugogodišnji distributer vodećih svjetskih proizvođaća u sektoru AKZ zaštite i graditeljstva, nudimo široku paletu uređaja za pripremu površine pjeskarenjem/sačmarenjem te niskotlačne i visokotlačne pumpe za različite aplikacije zaštitnih premaza pogonjene zrakom, strujom ili gorivom, sukladno Vašim zahtjevima i potrebama.

Vizija, misija, inovacija!

Vizija

Naša vizija je postati vodeći distributer opreme za antikorozivnu zaštitu na području cijele bivše Jugoslavije te širiti se na druge zemlje prateći svjetske inovacije kako bi postali standard kvalitete i profesionalnost.

Misija

Naša misija je pružiti svakom kupcu najbolju kvalitetu proizvoda kroz vrhunsku uslugu.

Inovacija

Uz inovativne tehnologije za nanošenje i aplikaciju zaštitnih premaza u industriji, firma IKL Vam stoji na raspolaganju sa stručnim konzultacijama ili prezentacijama i praktičnim testiranjima uređaja s ciljem pravilnog i adekvatnog odabira tehnologije kojom ćete optimizirati Vašu učinkovitost i produktivnost Vaše djelatnosti. Dugogodišnje iskustvo od preko 25 godina u građevinskom sektoru i industriji garancija su pouzdanosti i stručnosti našeg tima s ciljem pružanja vrhunskih i profesionalnih usluga klijentima u regiji i šire.