clemcoCLEMCO

Clemco je danas jedan od najvećih i vodećih proizvođača uređaja i postrojenja za pjeskarenje/sačmarenje s razvijenom globalnom mrežom distribucijskih centara širom svijeta od kojih je jedan i firma IKL d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, iz kojeg pokrivamo jugoistočnu Europu.

Pribor i alati

Firma IKL Vam nudi široku paletu dodatnog pribora i alata kao nadogradnju i dodatno opremanje Vaših uređaja za lakše rukovanje i širenje obujma poslova koje možete njima obavljati, a bez dodatnog napora i troška.

Odijelo i kaciga za pjeskarenje osiguravaju siguran i lagodan rad te štite radnika od vrućine, hladnoće, prašine i buke.

Kompaktna kabina za pjeskarenje je idealno rješenje za površinsku obradu manjih i srednjih elemenata. Ovakav sistem pjeskarenja sa rekuperacijom i filtracijom abraziva je izuzetno ekonomična i ekološki prihvatljiva te osigurava sigurne radne uvjete i visoku iskoristivost.

Tlačna posuda sa savršenom konfiguracijom i ugrađenim najkvalitetnijim dijelovima čine ovaj proizvod najprodavanijim modelom na tržištu te je idealan izbor za optimiziranje Vaše djelatnosti.