Pribor i alati

Firma IKL Vam nudi široku paletu dodatnog pribora i alata kao nadogradnju i dodatno opremanje Vaših uređaja za lakše rukovanje i širenje obujma poslova koje možete njima obavljati, a bez dodatnog napora i troška.

TITAN Powr Liner 3500 - membranski visokotlačni uređaj za obilježavanje horizontalne signalizacije.

Stroj za aplikaciju i nanošenje vruće plastike za obilježavanje horizontalne signalizacije, tzv. "špric plastika"

Hidraulični niskotlačni airless uređaj za nanošenje svih vrsta premaza, od boja i lakova do hidroizolacija i glet masa. Može biti pogonjen strujom (240V) ili benzinski za neovisan rad na terenu.

Stroj za nanošenje dvokomponentne hladne plastike  model w351 pod visokim pritiskom „airless“ metodom (standardne spray plastik linije, multi dot, reljefne linije i dr.)

Mehanički uređaj za uklanjanje oznaka bilo da se radi o boji, termo ili hladnoj plastici.

Uređaj savršen za projekte koji zahtijevaju snagu, izdržljivost, praktičnost, pouzdanost. Uređaj je dizajniran za laku upotrebu na velikim projektima koji zahtijevaju maksimalne mogućnosti s minimalnim zastojima i održavanjem.

"Airless" stroj za obilježavanje horizontalne signalizacije bojom pod visokim pritiskom.

Visokotlačni uređaj za obilježavanje horizontalne signalizacije i iscrtavanje linija na asfaltnim, betonskim i travnatim površinama. Idealno rješenje za aplikaciju u urbanoj zoni, na parkiralištima, sportskim igralištima i terenima i dr.

Serija hidrauličnih uređaja na benzinski pogon sa dva radna mjesta za obilježavanje horizontalne signalizacije.