Pribor i alati

Firma IKL Vam nudi široku paletu dodatnog pribora i alata kao nadogradnju i dodatno opremanje Vaših uređaja za lakše rukovanje i širenje obujma poslova koje možete njima obavljati, a bez dodatnog napora i troška.

Idealan uređaj za mjerenje klimatskih parametara (primjerice temperature, vlage, točke rosišta …), kako bi se točno utvrdilo da li su uvjeti pogodni za nanošenje zaštitnih premaza.

Uređaji namijenjeni za optimalno i jednostavno čišćenje zračnih pištolja i alata za lakiranje i nanošenje zaštitnih premaza.

TITAN Powr Liner 3500 - membranski visokotlačni uređaj za obilježavanje horizontalne signalizacije.

Stroj za aplikaciju i nanošenje vruće plastike za obilježavanje horizontalne signalizacije, tzv. "špric plastika"

Hidraulični niskotlačni airless uređaj za nanošenje svih vrsta premaza, od boja i lakova do hidroizolacija i glet masa. Može biti pogonjen strujom (240V) ili benzinski za neovisan rad na terenu.

Ultrazvučni mjerač suhog nanosa boje na magnetnim i nemagnetnim površinama koji pruža točnu i pouzdanu informaciju o debljini premaza na obojenom elementu.

Pištolj izuzetne kvalitete namijenjen za završnu obradu keramike,  metala i drva izrađen za aplikaciju najzahtjevnijih materijala u industriji.

Stroj za nanošenje dvokomponentne hladne plastike  model w351 pod visokim pritiskom „airless“ metodom (standardne spray plastik linije, multi dot, reljefne linije i dr.)

Uređaj savršen za projekte koji zahtijevaju snagu, izdržljivost, praktičnost, pouzdanost. Uređaj je dizajniran za laku upotrebu na velikim projektima koji zahtijevaju maksimalne mogućnosti s minimalnim zastojima i održavanjem.

Novi model zračnog pištolja za široku primjenu, ergonomičan, lagan i robustan model sa malom potrošnjom zraka do 150 lit/min.

"Airless" stroj za obilježavanje horizontalne signalizacije bojom pod visokim pritiskom.

Električni bezzračni niskotlačni raspršivač za završne radove u građevini, kompaktan i praktičan za svako gradilište, snažan i pouzdan uređaj uz mogućnost raspršivanja sa jednim ili dva pištolja.

Zračni pištolj sa lončićem 0.6 lit. za aplikaciju u metalnoj i auto industriji.

Serija hidrauličnih uređaja na benzinski pogon sa dva radna mjesta za obilježavanje horizontalne signalizacije.

Monofazni uređaj za zračno i bezzračno raspršivanje glet masa i dekorativnih žbuka granulacije do 3 mm

Električni visoktlačni uređaj za bezzračno nanošenje  praškastih i gotovih glet masa, fasadnih boja, unutarnjih disperzija i ostalih premaza u građevini

Hidraulični visokotlačni uređaj za raspršivanje boja, glet masa i zahtjevnih premaza u industriji