Pribor i alati

Firma IKL Vam nudi široku paletu dodatnog pribora i alata kao nadogradnju i dodatno opremanje Vaših uređaja za lakše rukovanje i širenje obujma poslova koje možete njima obavljati, a bez dodatnog napora i troška.

Hidraulični niskotlačni airless uređaj za nanošenje svih vrsta premaza, od boja i lakova do hidroizolacija i glet masa. Može biti pogonjen strujom (240V) ili benzinski za neovisan rad na terenu.

Idealan uređaj za mjerenje klimatskih parametara (primjerice temperature, vlage, točke rosišta …), kako bi se točno utvrdilo da li su uvjeti pogodni za nanošenje zaštitnih premaza.

Uređaji namijenjeni za optimalno i jednostavno čišćenje zračnih pištolja i alata za lakiranje i nanošenje zaštitnih premaza.

Uređaj savršen za projekte koji zahtijevaju snagu, izdržljivost, praktičnost, pouzdanost. Uređaj je dizajniran za laku upotrebu na velikim projektima koji zahtijevaju maksimalne mogućnosti s minimalnim zastojima i održavanjem.

Ultrazvučni mjerač suhog nanosa boje na magnetnim i nemagnetnim površinama koji pruža točnu i pouzdanu informaciju o debljini premaza na obojenom elementu.

Pištolj izuzetne kvalitete namijenjen za završnu obradu keramike,  metala i drva izrađen za aplikaciju najzahtjevnijih materijala u industriji.

Električni bezzračni niskotlačni raspršivač za završne radove u građevini, kompaktan i praktičan za svako gradilište, snažan i pouzdan uređaj uz mogućnost raspršivanja sa jednim ili dva pištolja.

Novi model zračnog pištolja za široku primjenu, ergonomičan, lagan i robustan model sa malom potrošnjom zraka do 150 lit/min.

Serija hidrauličnih uređaja na benzinski pogon sa dva radna mjesta za obilježavanje horizontalne signalizacije.

Zračni pištolj sa lončićem 0.6 lit. za aplikaciju u metalnoj i auto industriji.

 Monofazni uređaj za zračno i bezzračno raspršivanje glet masa i dekorativnih žbuka granulacije do 3 mm

 Električni visoktlačni uređaj za bezzračno nanošenje  praškastih i gotovih glet masa, fasadnih boja, unutarnjih disperzija i ostalih premaza u građevini

Hidraulični visokotlačni uređaj za raspršivanje boja, glet masa i zahtjevnih premaza u industriji