Pribor i alati

Firma IKL Vam nudi široku paletu dodatnog pribora i alata kao nadogradnju i dodatno opremanje Vaših uređaja za lakše rukovanje i širenje obujma poslova koje možete njima obavljati, a bez dodatnog napora i troška.

Električni bezzračni raspršivači boje srednje veličine za profesionalne soboslikarske i ličilačke radove.

Odijelo i kaciga za pjeskarenje osiguravaju siguran i lagodan rad te štite radnika od vrućine, hladnoće, prašine i buke.

Dvostruka membranska pumpa pogonjena zrakom, idealna za manje poslove lakiranja kao i za veće i kompleksnije primjene 2K premaza.

Idealan uređaj za mjerenje klimatskih parametara (primjerice temperature, vlage, točke rosišta …), kako bi se točno utvrdilo da li su uvjeti pogodni za nanošenje zaštitnih premaza.

Uređaji namijenjeni za optimalno i jednostavno čišćenje zračnih pištolja i alata za lakiranje i nanošenje zaštitnih premaza.

Kompaktna kabina za pjeskarenje je idealno rješenje za površinsku obradu manjih i srednjih elemenata. Ovakav sistem pjeskarenja sa rekuperacijom i filtracijom abraziva je izuzetno ekonomična i ekološki prihvatljiva te osigurava sigurne radne uvjete i visoku iskoristivost.

Niskotlačna 1K klipna pumpa do 530 bara, izuzetno robusna i idealna za aplikaciju svih vrsta premaza za zaštitu od korozije i dr.

Ultrazvučni mjerač suhog nanosa boje na magnetnim i nemagnetnim površinama koji pruža točnu i pouzdanu informaciju o debljini premaza na obojenom elementu.

Pištolj izuzetne kvalitete namijenjen za završnu obradu keramike,  metala i drva izrađen za aplikaciju najzahtjevnijih materijala u industriji.

Tlačna posuda sa savršenom konfiguracijom i ugrađenim najkvalitetnijim dijelovima čine ovaj proizvod najprodavanijim modelom na tržištu te je idealan izbor za optimiziranje Vaše djelatnosti.

2K Sistem za nanošenje najzahtjevnijih dvokomponentnih premaza za AKZ zaštitu sa maks. pritiskom do 530 bara, sa podesivim omjerom miješanja preko upravljačkog modula „Twin control“.

Novi model zračnog pištolja za široku primjenu, ergonomičan, lagan i robustan model sa malom potrošnjom zraka do 150 lit/min.

Zračni pištolj sa lončićem 0.6 lit. za aplikaciju u metalnoj i auto industriji.

2K uređaj za aplikaciju dvokomponentnih premaza sa podesivim omjerom miješanja od 1:1 do 10:1

2K uređaj za aplikaciju dvokomponentnih premaza sa fiksnim omjerom miješanja

Visokotlačni klipni airless uređaj do 210 bara pogonjen zrakom za nanošenje premaza na bazi vode i otapala. Moguća izvedba kao bezzračni sistem ili uz podršku zraka.

2K uređaj za aplikaciju hidro i termoizolacijskih materijala u industriji i građevini, konkretno PU pjene i poliuree u omjeru 1:1

Hidraulični visokotlačni uređaj za raspršivanje boja, glet masa i zahtjevnih premaza u industriji

Benzinski bezzračni raspršivači boje idealni za profesionalce koji očekuju neprekidnu učinkovitost rada bez potrebe za električnom energijom.