sagola1SAGOLA

Sagola je jedan od vodećih svjetskih proizvođača uređaja i alata za nanošenje zaštitnih premaza u metalnoj, građevinskoj i sanitarnoj industriji. U prodajnom programu je i kompresorska tehniku i pripremne grupe za zrak.

Sagola proizvodi distribuiraju široku paletu zračnih pištolja za bojanje, visokotlačnih i niskotlačnih pumpi za aplikaciju premaza u industriji, tlačnih posuda, destilatora za reciklažu otapala, ormara za automatsko pranje pištolja i drugo.

Uređaji namijenjeni za optimalno i jednostavno čišćenje zračnih pištolja i alata za lakiranje i nanošenje zaštitnih premaza.

Pištolj izuzetne kvalitete namijenjen za završnu obradu keramike,  metala i drva izrađen za aplikaciju najzahtjevnijih materijala u industriji.

Novi model zračnog pištolja za široku primjenu, ergonomičan, lagan i robustan model sa malom potrošnjom zraka do 150 lit/min.

Zračni pištolj sa lončićem 0.6 lit. za aplikaciju u metalnoj i auto industriji.

Kompaktni uređaj malih dimenzija idealan za svaku radionu ili autolakirnicu. Dizajniran je da automatski čisti pištolj za bojanje nakon rada sa lakovima, ima integriran sustav za ispuhivanje, može raditi manualno ili automatski, ovisno o potrebi.

Moderan dizajn i ergonomska ručka ovom modelu pištolja daju zavidnu ravnotežu i jednostavnost korištenja. Sagola 4500 karakteriziraju najviši standard u proizvodnji, dizajnu i izdržljivosti.