wagner1Wagner

Proizvođač Wagner i njegova inovativna tehnologija za nanošenje zaštitnih premaza na bazi vode i otapala, za plastifikaciju, za nanošenje glet masa i žbuka, podigao je ljestvicu standarda kvalitete na višu razinu i postavio nove kriterije u nanošenju zaštitnih premaza. Bilo da se radi o samostalnim projektima, građevinskom sektoru ili industrijskim postrojenjima, Wagner proizvodi su prepoznati kao pouzdan i tehnički idealan alat za postizanje savršenih rezultata u proizvodnom procesu.

Pribor i alati

Firma IKL Vam nudi široku paletu dodatnog pribora i alata kao nadogradnju i dodatno opremanje Vaših uređaja za lakše rukovanje i širenje obujma poslova koje možete njima obavljati, a bez dodatnog napora i troška.

Dvostruka membranska pumpa pogonjena zrakom, idealna za manje poslove lakiranja kao i za veće i kompleksnije primjene 2K premaza.

Niskotlačna 1K klipna pumpa do 530 bara, izuzetno robusna i idealna za aplikaciju svih vrsta premaza za zaštitu od korozije i dr.

2K Sistem za nanošenje najzahtjevnijih dvokomponentnih premaza za AKZ zaštitu sa maks. pritiskom do 530 bara, sa podesivim omjerom miješanja preko upravljačkog modula „Twin control“.